Windows 9 a la tardor amb el menú d’inici com a gran protagonista

Molt s’ha parlat sobre l’absència del menú d’inici en Windows 8, que Microsoft va assegurar que implementaria en Windows 8.1… encara que finalment només va arribar el botó, que de poc servia. Sembla que serà precisament el menú d’inici el gran protagonista de Windows 9.

Microsoft va desvetllar en la passada BUILD 2014 com seria aquest menú d’inici… en Windows 8.1, però ara com ara no ho han implementat en les versions finals. Els rumors indiquen que Windows 9 portarà l’esperat menú d’inici de fàbrica, sense necessitat de cap tipus d’actualització o nou programari, i a la vista de la imatge que teniu aquí a dalt (filtrada suposadament d’una de les versions en desenvolupament de Windows 9) serà el que esperem: meitat llistat d’aplicacions, meitat iconas de Metro.

I tot això per quan? De nou, rumors sorgits en les últimes hores indiquen que Windows 9 es presentarà al llarg de la tardor. Abans hauria d’arribar, això sí, una altra actualització més per Windows 8.1 amb el menú d’inici… encara que tampoc seria desgavellat pensar que Microsoft es reservarà aquesta important novetat perquè coincideixi amb la nova versió.

Font: www.xataka.com