Descàrregues

Norton Antivirus 2013 li protegirà no només contra les amenaces online més comunes, com els virus, els cavalls de Troia, els cucs o el spyware, sinó que a més ho farà contra programes malintencionats dels quals mai ha sentit parlar: rootkits, robots, exploits del navegador i molts altres de l’estil.
Descarregar

 

eMule és una versió millorada de eDonkey, fins llavors el client de P2P més popular. Amb ell pots descarregar qualsevol arxiu, del tipus que sigui, que una altra persona hagi compartit a Internet. El seu funcionament està basat en servidors centrals, així que el primer és connectar a un servidor. Després, en el cercador pots filtrar entre música, vídeo, programari o documents.
Descarregar

 

uTorrent és un client BitTorrent lleuger i potent. Amb ell, podràs descarregar tots els arxius que vulguis. Ocupa poc espai en disc i es carrega en pocs segons. En comparació amb altres programes més pesats, uTorrent és molt agradable d’utilitzar. Minimitzat a la barra de tasques, tot just fa nosa. És el programa P2P a batre.
Descarregar

 

El programari Adobe Reader és l’estàndard mundial per compartir documents electrònics. És l’únic programa de visualització d’arxius PDF que pot obrir tots els documents PDF i interactuar amb ells. Utilitzi Adobe Reader per visualitzar, buscar, signar electrònicament, verificar, imprimir arxius PDF de Tova i col·laborar en ells.
Descarregar

 

Avast! Free Antivirus és un antivirus gratuït. Manté l’ordinador constantment fora de perill d’una gran varietat d’amenaces: virus, programes espia, troians, rootkits, etc. Què porta la versió 7 d’Avast! free Antivirus Avast! 7 manté els vuit escuts de protecció en temps real i afegeix nous mòduls de protecció.
Descarregar

 

 

Skype: Instal·la Skype i afegeix als teus amics com a contactes. Després truca’ls, fes-los una videotrucada o envia’ls un missatge instantani gratis.
Tens compte de messenger? Utilitza les teves dades de conexió en skype, tots els teus antics contactes t’esperen.
Descarregar         (descàrrega alternativa)

 

WinRAR és un dels millors compressors de fitxers. Tot un històric dins del món del programari que ha sabut renovar-se i créixer adaptant-se a les noves necessitats.
Descarregar 32bit                       Descarregar 64bit

 

PDFCreator és una impressora virtual amb la qual pots crear arxius PDF des de qualsevol programa. S’instal·la en pocs minuts i funciona exactament com una impressora.
Descarregar

 

OpenOffice és una suite ofimàtica totalment compatible amb el popular Microsoft Office, que sens dubte et sorprendrà per la seva fiabilitat, la seva potència i sobretot el seu preu: és gratuïta.
Descarregar