Troba el teu smartphone ideal de la mà de Wiko

Una marca europea, simple i clara, decidida a fer que les últimes tecnologies siguin accessibles per a la gran majoria. Aquest és el “wikotouch”: una idea que crea vincles, per unir persones, per connectar desitjos.
Wiko, l’empresa que vol conèixer les teves opinions i expectatives d’a prop, s’ha implantat com una marca ineludible de la telefonia al mercat dels smartphones a Europa.

L’esperit Wiko: el que ens uneix

El que ens connecta, la qual cosa ens uneix i reuneix al voltant d’un mateix projecte, és la idea simple de compartir i de tenir una identitat. WIKO: Share your identity.
Wiko aposta per una àmplia gamma de models, l’eficiència i la proximitat per convèncer-te:
- La selecció: a partir d’ara pots tenir el millor de la telefonia mòbil. La nostra col·lecció de telèfons de disseny a tot color, amb línies estilitzades, ofereixen tot un univers creatiu.
- L’eficiència: perquè cada usuari ha de disposar d’una millor resolució, una manejabilitat adaptada, processadors més eficaços… La millor tecnologia al preu més just. Aquesta és la nostra idea de l’eficiència, l’accessibilitat sense límits a totes les innovacions de la telefonia.
- La proximitat: estar a prop, vol dir abans de res, un servei al client de gran qualitat. També vol dir convidar-vos a unir-vos a nosaltres a les xarxes socials per integrar la comunitat d’usuaris Wiko, comunitat cada vegada més gran i participativa. En ser precursors de les tendències, aquesta comunitat ens permet seguir-vos d’a prop, estar en contacte i saber què espereu de nosaltres.

PER QUÈ WIKO?

La relació prestacions/preu Wiko:
- Wiko proposa una col·lecció de telèfons mòbils i smartphones, entre els més funcionals del mercat, per respondre a les exigències dels usuaris més exigents.
- Wiko desenvolupa telèfons mòbils i smartphones amb un disseny únic i exclusiu.
- Wiko, des del principi, manté una relació privilegiada amb els seus usuaris través de les xarxes socials.
Seguim molt d’a prop les innovacions de la tecnologia i perfeccionem les nostres gammes de productes i els nostres serveis per acompanyar-te en les teves decisions. El nostre anhel és que progressem al mateix temps, amb tu i per a tu.
Triaràs un telèfon Wiko per compartir les teves experiències. Avui dia, són cada vegada més els usuaris que trien Wiko. Tot el que estem donant que parlar i l’entusiasme que han provocat els nostres telèfons ha estat enorme, i sabem que no hi ha millor consell que el dels amics.
Més que una marca, Wiko ha aconseguit crear una nova manera de viure la telefonia: lliure i intel·ligent. Cink Wiko! Cink Smart!

http://es.wikomobile.com

Catàleg a VilaDrive