Reparacions a Domicili

Tens algun problema amb el teu equip informàtic? No et preocupis

La majoria dels problemes que els usuaris pateixen es deuen a la falta d’un manteniment adequat, tant de la maquina com dels programes instal·lats.

A VilaDrive volem cuidar d’el teu equip i evitar aquests problemes més quotidians. Per aquest motiu en cada reparació realitzem una comprovació completa de l’estat del teu equip. D’aquesta manera podem garantir-te el ràpid i correcte funcionament d’aquest. Coneix els avantatges de la Garantia VilaDrive aquí

Com treballem?

Posa’t en contacte a través del canal que prefereixis Telèfon:      634549392                         (dilluns a divendres 9:00 ~ 13:00 / 16:00 ~ 19:00)
e-Mail:         info.viladrive@gmail.com                   (resposta ràpida en qualsevol moment) Web:          deixa el teu missatge aquí                   (resposta ràpida en qualsevol moment)
També pots contactar via Facebook, Watsapp Dóna-li a “Me Gusta” en Facebookper conèixer les últimes novetats Podràs demanar una visita a la teva casa o lloc de treball, aquí revisarem l’equip i tindràs un pressupost detallat del problema, cost de la seva reparació i temps necessari per realitzar-la. En alguns casos pot ser necessari retirar l’equip per treballar amb ell en les nostres instal·lacions però t’informarem d’això.

Fàcil oi?

Aquí tens la nostra tarifa de preus dels serveis més comuns

 

 més info