LG presenta els seus nous monitors (corbats, gamers i professionals)

No tindrà la grandària desitjada per a tots però amb tres de les noves pantalles de LG sí que podràs muntar-te un simulador dels quals treuen el singlot. La companyia coreana LG ha desvetllat la seva nova pantalla, LG 34UC97.
Aquest monitor integra un panell IPS corbat amb una relació d’aspecte 21:9, i resolució de 3440×1440 píxels.

El nou disseny del peu en V queda molt elegant en els nous models de la casa. Ara només falta conèixer preu i disponibilitat. De moment, a la fira tecnologica IFA 2014 es podrà veure al costat d’altres models que es presentaran.

Entre aquestes altres novetats estarà la pantalla LG 24GM77 i la LG 31MU97. La primera està pensada per a jugadors, especialment els de FPS (Jocs de disparar en primera persona) per oferir un refresc de 144Hz. A més d’incloure altres tecnologies com a LG Dynamic Action Sync per reduir al màxim els parpellejos de pantalla, obtenint una millor resposta i experiència a l’hora de jugar.

La LG 31MU97 és una pantalla 4k per a usuari exigents. Amb una reproducció del 99% del perfil Adobe RGB i amb resolució de 4096×2160 píxels, aquesta pantalla de 31 polzades de LG està pensada per a professionals i usuaris que demanen una gran qualitat d’imatge i la més alta resolució disponible.

Sens dubte LG està demostrant el seu bon fer amb aquestes noves pantalles. A veure si aviat podem comprovar els preus amb que entraràn al mercat.

Font: www.xatakahome.com