Google retirarà l’aplicació de Quickoffice

Quickoffice ha estat des de fa anys una molt bona aplicació per tots els que han necessitat editar documents de Office des de mòbils i tàblets per no poder accedir a un ordinador en determinat moment. Tal va ser la seva eficàcia que va acabar sent comprada per Google amb l’objectiu d’incorporar la seva tecnologia a Google Drive, cosa que es va aconseguir en el Google I/O d’aquest any.

L’aplicació va gaudir d’una particular cura per part de Google, fins i tot fent-la gratuïta i sense deixar d’anar incorporant novetats periòdicament. No obstant això, amb la seva tecnologia incorporada a Documents, Fulls de càlcul i Presentacions, ja no hi ha molt sentit a mantenir-ho si es pot centrar l’esforç en altres aplicacions, amb el que han anunciat la retirada de QuickOffice.

Han estat dos anys en Google i és normal que la companyia faci aquest tipus de moviments. De moment els detalls són escassos i amb prou feines s’informa amb unes línies en el blog d’aplicacions Google. Senzillament anuncien la retirada en les properes setmanes de Google Play i de la App Store de iOS, a partir de llavors l’aplicació deixarà d’estar disponible per als nous usuaris, mentre que qui ja l’hagi descarregat podrà seguir tenint accés a ella.

Font: www.xatakandroid.com