FIRST LEGO League & VilaDrive

VilaDrive ha estat al costat de Robotix Penedès col·laborant amb diferents projectes relacionats amb el mon apassionant de la robòtica.

Hem assumit un gran repte personal i tecnològic ajudant a posar en marxa la FLL (FIRST LEGO League). Amb hores de treball i molta professionalitat hem aconseguit superar aquest repte i, fins i tot, millorar les expectatives que ens podíem imaginar.

Com la filosofia que estan impartint a aquests nois i noies Robòtiques, amb esforç i aprofitant els coneixements apressos hem passat per endavant de les dificultats que se’ns anaven plantejant una darrera altra. D’aquesta manera podem estar orgullosos de haver desenvolupat un sistema de comunicació capaç de mostrar els resultats en temps reial per les diferents sales on s’havien de emetre. Batallar amb un software molt tancat i facilitar als jutges la introducció de les puntuacions dels equips.
També ens sentim plenament orgullosos de haver creat un LEGOCronómetre que ajudarà als participants a les seves proves.

Ens agrada aquesta filosofia i des de VilaDrive estem disposats a continuar la tasca d’ensenyament en moltes FIRST Lego League.