Com evitar el doble check blau en WhatsApp

WhatsApp s’ha sumat ara a la llarga llista d’aplicacions de missatgeria instantània que permeten conèixer quan un contacte ha llegit els nostres missatges, fins i tot coneixent a quina hora ho ha llegit. Alguna cosa que molts consideraran positius però que sembla un nou forat pel qual s’escapa la nostra privadesa.

Però encara que WhatsApp no ha habilitat directament una opció en els seus ajustos per deshabilitar el nouvingut doble check blau hi ha diferents mètodes que ho fan indirectament. Per això anem a repassar les tres maneres que coneixem fins ara d’evitar que un contacte sàpiga que hem llegit els seus missatge.

Llegir els missatges des de les notificacions

Encara que no disposis d’un Android o Windows Phone t’exposes igualment al fet que els teus contactes sàpiguen que has llegit els seus missatges. La forma més senzilla per evitar-ho és simplement llegir els missatges des del centre de notificacions del teu mòbil. D’aquesta manera no obriràs l’aplicació i per tant aquesta no reflectirà que has llegit els missatges.

Activar les notificacions emergents

En ocasions pot ser complicat llegir una conversa completa des del centre de notificacions del nostre mòbil, per la qual cosa hi ha un altre mètode que obliga a canviar els ajustos de l’aplicació que ens permetrà llegir els missatges sense deixar petjada d’això.

Triant l’opció “Mostrar siempre elemento emergente” d’Ajustos - Notificacions - Notificació emergent, podrem llegir els missatges un a un tranquil·lament, sense que l’aplicació reflecteixi aquesta lectura en forma de doble check blava.

El mode avió

Finalment està l’opció que més cabrioles ens obliga a donar, la del mode avió. Si activem aquest mode en el nostre terminal després d’haver rebut un missatge podrem entrar en l’aplicació i llegir-ho sense que aquesta ho reflecteixi al no tenir connexió amb els servidors de WhatsApp.

Ara, serà necessari tancar per complet l’aplicació una vegada llegit el missatge, ja que si no en sortir del mode avió l’aplicació marcaria els missatges com llegits. D’aquesta manera no es marcarien els missatges com llegits fins que tornem a entrar en la conversa.

Aquests són els mètodes, més i menys senzills per ocultar la lectura de missatges en WhatsApp, mentre que els seus desenvolupadors no habilitin una opció directa.

Font: www.xatakamovil.com