Smartwatch? Coneix els nous rellotges que arriben en pocs dies al mercat

Aquests dies es presenten en IFA (Una fira d’electrònica de consum realitzada a Alemanya) la majoria de Rellotges digitals, també anomenats Smartwatch, que les marques de telecomunicacions porten treballant durant els últims anys.
Els editors de la revista Xataka han estat allà i han gravat diversos vídeos on mostren el potencial d’aquests petits aparells electrònics que ens faràn les delícies en pocs mesos.

Aquests són els models presentats:

Motorola Moto 360

En paraules de representants de Motorola: ells no volen fer un rellotge pensant en l’esport. Volen fer un smartwatch respectant unes línies més clàssiques i sense donar aquesta sensació de vegades tan abrupta que portem un gadget d’última generació en la canella. Per fi ho podem veure i la pregunta és clara, ha merescut la pena l’espera des del seu anunci? s’ha quedat una mica enrere en comparació de la nova fornada de rellotges intel·ligents?

 

Sony Smartwatch 3

Sony ha donat un considerable repàs i renovació a la seva gamma de wearables (vestibles) i els ha fet molt més interessants.
El seu nou smartwatch es compon d’un cos extraïble de la corretja, la qual es pot intercanviar, i inclou micròfon encara que no altaveu. D’aquesta manera podrem donar-li instruccions per veu.
En la pantalla del Sony SmartWatch 3 sempre tindrem informació dels nostres correus electrònics, esdeveniments del calendari, missatges, cridades o les alarmes, a més de notificacions de diferents aplicacions.

 

Samsung Gear S

Definint-ho ràpid, i agafant com a referència el treball dels models anteriors, podríem dir que el Gear S agafa dues idees que ja havia treballat. Agafar la pantalla d’un Gear Fit i donar-li un format més quadrat a l’estil del Gear 2.
El Gear S és gran. No és alguna cosa que la pròpia Samsung oculti ja que ells mateixos ens recorden que es tracta d’una pantalla corba OLED de dues polzades.
És un rellotge bastant gran i encara que no és especialment pesat. Té certa elegància però segueix tenint aquest aspecte de gadget i no tant de rellotge.

 

Asus ZenWatch

El rellotge intel·ligent de ASUS arriba basat en Android Wear, la plataforma que Google ofereix des de fa mesos per a aquesta classe de dispositius. A més de les funcions típiques d’aquest sistema operatiu, molt orientades a comptar amb un complet sistema de notificacions i de sincronització amb el nostre smartphone, en ASUS han afegit algunes millores pròpies.
La interfície Zen UI dels seus smartphones han estat adaptada en diversos apartats en la interfície Android Wear del ZenWatch, i trobem diverses funcions especials a nivell programari. Així, serà possible per exemple localitzar el nostre telèfon tocant dues vegades la pantalla. Això farà que el telèfon soni i ens indiqui la seva posició.

 

LG G Watch R

El LG G Watch R és el smartwatch que més s’assembla al rellotge de tota la vida, i en aquesta semblança i el seu acabat vol LG que li ajudi a vendre més unitats.
El LG G Watch R no es camina amb experiments i com s’esperava, funcionarà sota la plataforma Android Wear. Però el seu atractiu estarà en l’acabat, amb corretja de pell i un cos acabat en alumini inoxidable, on la protagonista és la pantalla d’1.3 polzades amb resolució de 320×320 píxels i de tipus Plastic OLED, la qual ocupa tota la superfície disponible.

Font: www.xataka.com