Nintendo desconnecta al multijugador de les seves consoles Wii i DS

La data indicada per Nintendo per a “matar” la connexió en línia per a les consoles Wii i Nintendo DS ja a arribat. A partir d’aquest moment ja no podràs jugar en línia amb aquestes plataformes, el que et deixa amb l’opció de mudar al Wii U o a altres plataformes .

La “Gran N” va anunciar la fi de l’activitat en línia de les dues consoles a través d’un comunicat al seu bloc oficial. La dràstica decisió va ser anunciada per la mateixa companyia fa uns mesos , ja només dos anys que el Wii , la seva consola més venuda, fora succeïda per la malmesa Wii U.

Després de l’anunci , tots els que vulguin gaudir d’una partida en línia de Mario Kart DS o Super Smash Bros Brawl es trobaran amb una restricció que els allunya dels jocs multijugador. L’única alternativa per aquests jugadors és jugar contra l’ordinador o adquirir un Wii U.

Nintendo va fer l’anunci que tancaria els serveis en línia d’aquestes consoles per enfocar-se en aixecar les vendes de la Wii U. La plataforma llançada en la temporada nadalenca de 2012 ha estat , fins al moment, la consola menys venuda de la firma japonesa .

D’altra banda, els especialistes indiquen que la clausura d’aquests serveis és només una forma de pressionar l’actualització al Wii U. Prenem en compte que ni Sony ni Microsoft han deixat de donar-li suport als seus “velles” consoles, la PlayStation 3 i Xbox 360 .

No obstant això , els usuaris del Wii i la Nintendo DS si podran seguir accedint al seu navegador d’internet, alhora d’alguns serveis basats en la web .

Sens dubte, Nintendo es manté ferm en abandonar a la seva consola més reeixida fins al moment, en un afany per defensar les vendes de la Wii U, producte que, des del seu llançament, ha venut poc més de sis milions d’unitats.

Font: noticias.terra.com