Battlefield 4 gratis en Origin fins al 14 d’agost

Mentre la companyia programadora DICE segueix treballant al seu Battlefield 4 perquè arribi el dia en el qual puguem dir rotundament que ja no té cap fallada, els seus creadors ens regalen 168 hores de joc gratis.

Com és això possible? Doncs gràcies al Game Time de Origin. Una promoció del servei d’EA que ens brinda un comptador de temps per al joc  gratuïtament, sense importar si ho fem l’últim dia en el qual acaba la promoció. Perquè us feu a la idea, aquesta promo del Battlefield 4 estarà habilitada fins al 14 d’agost, però si pel que sigui no podem canviar-ho fins a aquest mateix dia, no passa gens. Amb tal que ho fem abans que acabi tindrem aquestes 168 hores de joc gratis. Ara bé, tan aviat ho iniciem començarà el comptador i no pararà. (pots descarregar-lo aqui)

El bé és que Origin guardarà el nostre progrés, per si volem comprar després el joc. I en aquest cas, aprofitant aquesta setmana de Game Time ho tenim a meitat de preu en Origin, costant tan sol 24,97 euros, o bé 53,94 (40%) si el volem amb el contingut Premium.

Font: www.vidaextra.com