Avui acaba el termini per actualitzar el teu Windows 8 a 8.1

A causa de les incidències en les publicacions inicials, hi ha un munt d’usuaris de Windows 8.0 que no han actualitzat els seus sistemes a la primera versió, la 8.1, tot i tenint la completa seguretat que representa un gran millora per als seus sistemes.

Microsoft ja ha assenyalat la data final de la versió antiga del sistema operatiu, vencent el termini avui 10 de Juny. I avisant que, a partir d’aquest moment, la versió 8.0 deixarà de rebre actualitzacions.

Windows 8.1 Update 1

La companyia va haver d’allargar el termini inicial des-del passat 13 de maig donada la resistència dels usuaris a actualitzar els seus sistemes, havent de ser encara major l’extensió per als clients de negoci i empresarials, amb versions Enterprise de Windows 8 o amb el servidor Windows 2012 Server R2, que tenen fins al 12 d’Agost.

La principal causa que porta als clients a evitar la nova versió ha estat l’existència d’incidències en l’actualització que han produït incertesa i desconfiança en els usuaris, que han preferit ser previnguts i no enfrontar-se a la possibilitat de veure’s bloquejats en la migració.

No obstant això, passats ja aquests mesos i amb el update 1 desplegat, els avantatges que aporta l’actualització mereixen la pena i fan molt més estable i còmode l’ús de Windows 8.1.

Font: xatakawindows.com