Aquestes són les apps que devoren la teva bateria i que més dades gasten

Càrregues el teu mòbil i passades poques hores necessites tornar a endollar-ho a la xarxa.

Com pot durar tan poc la bateria de la meva smartphone?, et preguntes.
Potser la resposta estigui en les aplicacions que estiguis utilitzant, ja que hi ha que consumeixen més bateria que unes altres. Però no només això, també és interessant detectar quins són les que afecten més al rendiment del dispositiu i al consum de dades.

Sobre la base de l’estudi elaborat per Avast, recollit per Computer HOY, aquestes són les 10 aplicacions que més consumeixen en dispositius mòbils:

El top 10 de apps que més bateria consumeixen és el següent:

1: Samsung WatchON;
2: Telstra;
3: OLX Free Classifieds;
4: Snapchat;
5: Tinder;
6: Kouzoh;
7: Amazon Shopping;
8: Netflix;
9: Mercat Lliure;
10: Microsoft Outlook.

I Facebook? Encara que no apareix en el top 10 de les quals més bateria consumeixen, sí que se situa en els primers llocs d’altres llistes de l’estudis:

És la primera de les quals més rendiment consumeixen sense haver-la obert, està en les primeres posicions de les quals més potència consumeixen en encendre el mòbil (al costat d’altres com Google Maps, Instagram i Facebook Messenger), és la segona en les quals més espai ocupen i està en els primers llocs de les quals més dades consumeixen, fins i tot en segon pla.
En resum, i combinant dades, rendiment i bateria, Facebook es converteix en la app que més consumeix de totes en arrencar el mòbil. En quant a ús, Snapchat i Spotify la superen.

Aplicacions que mes dades consumeixen
Les apps que copen les primeres places segons s’arrenca el dispositiu i consumeixen també en segon pla són Facebook, Instagram o WhatsCall. Quant a consum de dades quan s’utilitzen, la app de Netflix és la primera, seguida per altres com Snapchat, Spotify o Clean Master. Les aplicacions més populars Avast també elabora un rànquing de les apps més instal·lades en dispositius mòbils.

Article original: 20minutos.es